Wenaas komt met nieuwe laskleding collectie

16-04-2010

De komst van het Wenaas label in de Benelux wordt binnenkort opgeluisterd door de aftrap van de introductie van de nieuwe Wenaas laskleding collectie. Volgens Maykel Kuipers, productmanager bij Wenaas Nederland, is de nieuwe collectie enig in zijn soort. Het betreft een complete lijn bestaande uit een broek of bretelbroek, een jas en een overall leverbaar in één stofkwaliteit en in diverse kleuren. Met de gebruikte stofkwaliteit zijn wij in staat om een product te maken dat niet alleen aan de geldende normen voldoet maar ook een hoge mechanische sterkte bezit, van belang voor dit soort kleding, aldus Kuipers.

Volgens Kuipers is de collectie uniek door zijn uitstekende eigenschappen en eigentijds ontwerp in combinatie met een volwaardige certificering als kleding voor lassers en industriële warmte toepassingen (Red: EN 11611 en EN 11612) en dit tegen een zeer interessante prijsstelling.

 

CE gecertificeerd door FIOH

De collectie is ontwikkeld op basis van 100% katoen Pyrovatex in de 350 grams gewichtsklasse en is recentelijk CE gecertificeerd door het Finnish Institute of Occupational Health (FIOH). De stofkwaliteit is volgens Kuipers bij uitstek geschikt om een comfortabel en prettig draagbaar product te ontwikkelen dat goed bestand is tegen de negatieve invloeden van lasvonken e.d.

 

Volledige ontzorging

Voor de Benelux ontwikkelt Wenaas momenteel nog enkele andere producten waarmee een volledig pakket persoonlijke beschermingsmiddelen variërend van beschermende kleding, schoeisel, handschoenen en gehoorbescherming kan worden aangeboden. Ook voor andere pbm’s kan men bij Wenaas terecht omdat men voor enkele merken recentelijk de verkooprechten heeft verworven.

De visie van Wenaas is volledige ontzorging te bieden bij het uitvoeren van werkzaamheden waarbij persoonlijke bescherming nodig is. De komende maanden zijn verdere stappen in deze richting te verwachten, aldus Kuipers.

 

 


Op de hoogte blijven?
Aanmelden voor de GRATIS nieuwsbrief

Meer nieuws
08-09-2009Clearmark 2.0 !