HaVeP introduceert GUARD kledinglijn

24-05-2012

HaVeP Workwear introduceert haar nieuwste kledinglijn: GUARD. Deze kledinglijn die bestaat uit diverse modellen combineert work fashion met bescherming tegen uiteenlopende risico's. GUARD is ontwikkeld op basis van de meest recente inzichten op het gebied van veiligheid en voldoet aan de strengste veiligheidseisen zoals vastgelegd in de EN/ISO normen.

 

GUARD & Bescherming

Zoals de naam al doet vermoeden beschermt de kledinglijn in diverse werksituaties. De werkkleding is volledig getest en gecertificeerd door Centexbel. De kledinglijn voldoet hiermee aan de vereiste normen en de richtlijn 89/686/EG. Hierdoor kan men er zeker van zijn dat GUARD bescherming biedt tegen de vijf voornaamste veiligheidsrisico's zoals hitte, lasspatten of spatchemicaliën. Tevens is GUARD geregistreerd en opgenomen in de database van Clearmark.

Elk gecertificeerd kledingstuk is voorzien van een gebruikersinstructie. Hierin zijn zaken opgenomen als waar het kledingstuk bescherming tegen biedt of hoe zij gereinigd moet worden. Zolang men zich aan de voorschriften houdt kan men zich verzekeren van een lang draagplezier.

Kijk voor meer informatie over GUARD op www.havep.com/guard

Voor normspecifieke vragen kunt u terecht bij Clearmark.eu. 

 


Op de hoogte blijven?
Aanmelden voor de GRATIS nieuwsbrief

Meer nieuws
08-09-2009Clearmark 2.0 !