Dienstverlening Clearmark

Bij het selecteren van de juiste veiligheidskleding is het van belang dat er rekening gehouden wordt met de wettelijke eisen, veiligheidsrisico's, werkomstandigheden, omgevingsfactoren, specifieke eisen van (inter)nationale en regionale organisaties, huisstijl, gewenste reinigingsmethoden en budget.

Alleen op deze wijze kan een gebalanceerd veiligheidskledingpakket ingevoerd worden met een zo hoog mogelijke acceptatiegraad van de gebruikers en in overeenstemming met alle (wettelijke) eisen.

Daarom heeft Clearmark twee online oplossingen ontwikkeld die ingezet kunnen worden bij de selectie van beschermende kleding. Het snelst werkt onze gratis keuze & selectie tool. Je krijgt daarbij direct een resultaat op basis van jouw input. Voor een uitgebreider advies kun je gebruik maken van onze advies tool.

 

Oplossing 1 : Keuze & Selectie tool

Kies veilige en geschikte kleding op basis van de beoogde toepassingen en prestatieniveaus. Selecteer het type dat nodig is en de mate van bescherming. Via deze tool krijgt je direct en kosteloos inzicht in passende producten van verschillende leveranciers en merken en kun je in de meeste gevallen via de webshops bestellen of prijsopgave aanvragen. Dit gaat bij ons snel en makkelijk. Wij hebben de getoonde producten al onderzocht of deze zijn goedgekeurd via certificaties en geklassificeerd naar risico' en beschermingsniveau.

 

Oplossing 2 : Uitgebreide advies tool

Door het invullen van een uitgebreide vragenlijst bepalen wij voor jou de meest geschikte oplossing. Dit veiligheidskleding advies is in principe ook kosteloos. Alleen als je ervoor kiest dat wij jouw aanvraag niet doorsturen naar deelnemende fabrikanten en leveranciers betaal je vooraf een vergoeding aan ons. Lees meer ►

 

Is je vraag complexer of wilt je een persoonlijk advies voor uw kledingkeuze? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.