Clearmark 2.0 !

08-09-2009

Na de succesvolle introductie van www.clearmark.eu in juni '09 komen we met een geheel vernieuwde upgrade van het enige online register en zoekmachine van rechtmatig CE gemarkeerde producten. Niet alleen de layout is aangepast. Nieuws en achtergrondinformatie gaan een belangrijke plaats innemen omdat veel informatie over CE markering en specifieke productgroepen slecht tot de markt doordringt. "Wij doen hier iets waar bezoekers zeker een voordeel mee kunnen behalen" aldus Leon Vaassen, initiatiefnemer van Clearmark.

 

Objectieve informatie

De belangrijkste functionaliteit blijft echter het register dat door iedereen kosteloos kan worden geraadpleegd. Clearmark stelde objectief en onafhankelijk de rechtmatigheid van de CE markering vast en categoriseert het product zodanig dat bezoekers snel inzicht kunnen krijgen in de mogelijkheden van het product.

 

Communicatie

Clearmark wil ook internationaal een voet aan de grond krijgen. Daarvoor is inmiddels een project gestart samen met de EVD. "Wat wij merken is dat de intrinsieke waarde van de door ons geboden informatie en de communicatieve kracht niet altijd direct wordt begrepen" zo zegt Leon Vaassen. "Soms beperkt men zich tot business as usual. Ook internationaal moeten we nog de juiste toon weten te vinden maar door samenwerkingen moet dat zeker gaan lukken" aldus de initiatiefnemer van Clearmark.

 


Op de hoogte blijven?
Aanmelden voor de GRATIS nieuwsbrief

Meer nieuws
08-09-2009Clearmark 2.0 !